Sanader krstari na «Malo vitra»

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Napokon smo doznali i kamo je nestao bivši hrvatski premijer Ivo Sanader nakon što je šokirao hrvatsku javnost napustivši svoju dužnost bez valjanog obrazloženja: krstari Jadranom, na jahti svog prijatelja, splitskog poduzetnika Juroslava Buljubašica. Kako javlja Hrvatski radio, Sanadera su vidjeli u jednoj brackoj uvali, a prema njihovim informacijama isplovio je prije tjedan dana. Bivši premijer ovaj put ne misli napuštati brod jer ce se nakon Braca uputiti prema južnoj Dalmaciji, na istoj jahti na kojoj je ljetovao i prošlog ljeta.

Medutim, radio javlja da je specijalno za Sanadera jahti promijenjeno ime. Zvala se «Utiha», no po novom je sa Sanaderom ponijela ime «Malo vitra», zbog navodno posebnog znacenja tog imena za bivšeg premijera, premda neki upozoravaju da je samo rijec o pokušaju da zametne trag pred radoznalim gradanima.

Odlazeci s premijerske funkcije, Sanader je - vidno umoran - najavio da ce na dulji godišnji odmor, no zanimljivo je da ni u njegovoj stranci HDZ-u, u kojoj je izabran na novu dužnost pocasnog predsjednika, nisu znali kamo je zapravo otišao dojucerašnji stranacki predsjednik i premijer države.


Podijeli: Facebook Twiter