Samobor - Umag 24:20

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pred svojim vjernim navijacima koji su bili velika potpora Samoborkama domace su rukometašice imale uspješnu prvoligašku premijeru. Izborena je startna pobjeda, upisani bodovi ohrabrenja protiv suparnica koje su neprepoznatljivo odigrale prvo poluvrijeme.

Pocetak je bio u znaku neucinkovitosti, odnosno bez koncentracije u obrambenim zadacama time i brojnim promašajima Umažanki. Igracice Samobora su povele s 3:0, aa na prvi pogodak Umažanke su cekale punih osam minuta. Bilo je to razdoblje za zaborav, posebice za sastav trenera Rajica, a s druge strane ekipa trenerice Tunjic je odigrala požrtvovno i stekla veliku prednost za nastavak.

U tom vremenu za umašku obranu Marina Bazzeo bila je nezaustavljiva, postigavši sedam pogodaka. U nastavku su gošce odigrale znatno bolje i taj dio susreta riješile u svoju korist (13:10), no to nije bilo dovoljno da se izbori nešto više od rezultata u konacnici.

Školska dvorana Bogumil Toni. Gledatelja: 300. Suci: Davor Ceši (Zagreb), Nenad Županic (Križevci).

SAMOBOR: Gorenc, Kovacic, Balaško 4, Uzelac 2, Štrkalj, Plazina 1, Lustek, Šilobod 3, Kuzmic 1, Kozlevec, Dumic, Bazzeo 10 (3), Avdibašic 3, Radovanic.

UMAG: Lekšan, Žulicek 1, Jadrijevic 7 (2), Vojic 1 (1), Raic 2, Mataia 1, Bebic 1, Martic, Baksa-Markovec 6 (2), Stilinovic, Šimicic 1, Špoljaric, Corkovic, Pavic, Boškovic.


Podijeli: Facebook Twiter