Samo sam se eksponirao kao kupac Glasa Istre

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je Danko Koncar preko svojih odvjetnika priopcio da nije podnio kaznenu prijavu protiv Mirka Cetinskog, vec da je postupak provela policija te da tvrtke koje kontrolira Koncar nisu sudjelovale u kupovini udjela Glasa Istre u subotu se priopcenjem oglasio i Mirko Cetinski.

"Istina je da sam podnio tužbu protiv Danka Koncara i Kermas ulaganja zbog prijevare vezane uz kupnju poslovnih udjela u Glasu Istre. Istina je da sam se u Glasu Istre u 9. mjesecu 2008. godine eksponirao kao kupac udjela od malih udionicara Glasa Istre, ali Koncar namjerno prešucuje zajednicki potpisan sporazum o istupanju u javnosti prema kojem sam i postupao, a isti definira njegovu strategiju prema kojoj sam se kao javnosti poznati umjetnik i poduzetnik trebao eksponirati kao kupac u cilju ocuvanja njegove anonimnosti, jer mu je to tada odgovaralo.

Koncar danas namjerno prešucuje da su prije toga potpisani ugovori putem kojih je tvrtka u mojem vlasništvu Arting Radio Rovinj u ime i za racun Kermas ulaganja preuzela obvezu realizirati kupnju poslovnih udjel od najmanje 32 posto te da ce za tu svrhu Kermas ulaganja osigurati financijska sredstva u visini 13.500.000 kuna, što je i ucinjeno.

Sve ostale Koncareve aktivnosti poduzete nakon realizirane kupnje dio su njegovog plana i imaju za cilj prijevaru i otimanje svega što imam. Zato sam bio prisiljen tužiti ga i svoje pravo tražiti legalnim putem", piše medu ostalima priopcenju Mirko Cetinski. (G. I.)


Podijeli: Facebook Twiter