Samo da me ozljede zaobiđu, ništa drugo ne tražim

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Paracki, Solomon, Žižić, Mitrevski. Tako je u prošloj sezoni, posloženo po minutama provedenim na terenu, izgledala "udarna" četvorka Istre 1961. Poredak je to koji bi zacijelo doživio određene pretumbacije da se onaj posljednji koji se nalazi na njemu, 25-godišnji makedonski igrač pristigao prošlog ljeta na "Drosinu", nije pretvorio u najvećeg pehistu na pripremama. Naime, Mitrevski se najprije ozlijedio na ljetnim pripremama i propustio pet uvodnih kola, da bi se potom opet ozlijedio i na zimskim pripremama, ali ovog puta ne tako ozbiljno pa nije igrao samo u prvom kolu nastavka sezone. Sve ostale utakmice je odradio, izuzevši onu u posljednjem kolu koju je morao propustiti zbog tri žuta kartona te shodno s time nije teško zamisliti što nam je Mitrevski odgovorio kad smo ga upitali za želje u periodu koji je pred njim.

Samo da me ozljede zaobiđu, ništa drugo ne tražim. Prošlo ljeto ozlijedio sam se na početku priprema, prije odlaska u Sloveniju, zimus sam se ozlijedio krajem američkog dijela priprema, valjda će mi treća napokon biti sreća - zaželio je Risto Mitrevski, koji je usprkos ozljedama odigrao 29 utakmica u prošloj sezoni.

- S obzirom na te dvije ozljede, svojim učinkom mogu biti zadovoljan, jer je 29 utakmica stvarno solidna brojka, a još sam više zadovoljan šestim mjestom kojeg je klub ostvario na kraju prvenstva. Bilo je dosta problema tijekom sezone, mijenjali su se treneri i s te strane smatram da je šesto mjesto na kraju dobar rezultat, za koji je najzaslužnija atmosfera koja je vladala u našoj svlačionici. Momčad je super, momci su svi od reda odlični i to nam je najviše pomoglo da dođemo do šestog mjesta. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter