Samantha Fox i David Hasselhoff na Grobniku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na službenim internetskim stranicama turneje "Celebrate The 80s & 90s", kao i na Facebook profilu Davida Hasselhoffa, objavljena je vijest da će u sklopu europske turneje, koja zasad broji deset showova, od čega jedan i na automotodromu Monza, ikone 80-ih i 90-ih David Hasselhoff i Samantha Fox nastupiti 19. rujna na Automotodromu Grobnik. Uz njih u trosatnom showu nastupit će i Vengaboys, Rick Astley i 2Unlimited te Turbo B Of Snap, DJ Sash i Twenty 4 Seven. Vijest nam je potvrdio i direktor Automotodroma Grobnik Zdenko Šantić.

Davida Hasselhoffa i Samanthu Fox zaista ne treba posebno predstavljati. Hasselhoff je glumio u megapopularnoj televizijskoj seriji "Baywatch". Lansirao je i nekoliko hit pjesama među kojima su "Looking For Freedom" i "Get Into My Car".

Ako ste ikad 80-ih ušli u sobu nekog pubertetlije, možemo se kladiti da ste na zidu vidjeli poster Samanthe Fox. Britanski seks simbol mutio je mozak muškom rodu tih vremena, ali ne toliko hitovima "Touch Me", "Nothings Gonna Stop Me Now" i "I Surrender", koliko golemim dekolteom koje je bilo nemoguće ne primijetiti. Toliko je bila seksi da su njene postere preporučivali kao lijek protiv impotencije. (V. PERŠIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter