Sam ulazak u finale, velik je iskorak za naš turizam i destinaciju Rabac-Labin

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

 

- Priznanjima i nagradama koji ste primili na Danima hrvatskog turizma dokazali ste da ulaganje u turizam na kraju donosi i velike rezultate. Postali smo prestižna destinacije, kojoj je za malo izmakla nagrada one najbolje, ali smo bili u velikom finalu. Čestitam vam na tom velikom uspjehu i svim osvojenim nagradama, a posebno veseli činjenica da su čak četiri nagrada stigle u Labin i Rabac, rekao je labinski gradonačelnik Valter Glavičić koji je zajedno s direktoricom Turističke zajednice grada Labina, Radmilom Paliska Kos, upriličio prijem za nagrađene.

U kategoriji "Čovjek-ključ uspjeha" nagrađeni su agencijski djelatnik Euro Juričić iz rabačkog Atlasa, te prodavačica Mirjana Kranjac iz labinskog poduzeća Jedinstvo. Uz Juričića i Kranjac, prijemu su prisustvovali i Karmela Višković, direktorica Valalamar Girandella Resorta te Sandi Sinožić, direktor Operacija Valamar, destinacije Rabac. Oni su u ime Valamara primili zahvale za nagradu kao jedne od tri (uz Dubrovnik i Rovinj) hrvatske najuspješnije destinacija za ljetni odmorišni turizam i Valamar Girandella Resort u Rapcu - hotelsku investiciju godine.

Sad možemo samo naprijed

- Sam ulazak u finale, velik je iskorak za naš turizam i turističku destinaciju Rabac-Labin. Želim naglasiti da je komisija pri ocjenjivanju bila oduševljena našom destinacijom, i znam da sad možemo samo naprijed, a cilj je biti najbolji. Zahvale idu nagrađenima, ali i svim
onima koji na bilo koji način čine da smo prepoznatljivi kao turistička destinacija, u kojoj se gost izvrsno osjeća. Ljubav u poslu kojim se bavite, angažman svih naših građana, ulaganja koja su se dogodila u Rapcu, dokaz su da je uspjeh zaslužen, a dobivene nagrade i priznanja to i dokazuju, rekla je Paliska Kos.

Nagrađeni su se zahvalili na prijemu, te istakli kako su ih nagrade razveselile, a neke od njih i iznenadile, jer biti najbolji u jednoj jakoj turističkoj zemlji, nije baš najlakše. Sinožić je rekao kako je bilo i onih nevjernih, kad se najveća turistička investicija dogodila upravo u Rapcu.

Zahvala radnim kolegama i obitelji

- Ali taj je mit dobivenim nagradama razbijen, naši su gosti zadovoljni, naši građani također, i to čovjeka veseli. Investicijom u Rapcu smo podigli razinu turističke destinacije, ali ne manje važno je da i naši građani, imaju jedan ljepši, praktičniji i njima komforniji Rabac, u koji svakodnevno odlaze radije nego prijašnjih godina, rekao je Sinožić.
Euro Juričić je naglasio kako mu je nagrada najdraža do sada, pogotovo što obilježava i njegovih četrdeset godina rada u turizmu.

- Mogu samo reći da sam izuzetno sretan i ponosan, rekao je Juričić. Nagrađena prodavačica Jedinstva, Mirjana Kranjac, željela je nagradu podijeliti s mnogima. "Hvala mojim pretpostavljenim koji su vjerovali u moj rad i predložili me za nagradu. Mojim radnim kolegama bez kojih nagrade ne bi bilo, kao i mojoj obitelji, koja me podržava u mom poslu", rekla je za kraj Kranjac. (A. ŠĆULAC) 


Podijeli: Facebook Twiter