Sak Noel u petak u Garageu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Poznati španjolski DJ, producent i redatelj spotova Sak Noel, koji je planetarno popularan postao lani sa svojim megahitom "Loca People", nastupit ce u umaškom klubu Garage Ultra Lounge u petak u 22 sata.

Pjesma "Loca People", poznatija kao "Loca People (La Gente Está Muy Loca)" ili "Loca People (What the Fuck!)", u kojoj je vokalni dio povjeren nizozemskoj pjevacici Esteri Sarita, izašla je prošlog ljeta, dok je na jesen debitirala na vrhu britanske ljestvice singlova.

To je prvi singl nekog španjolskog izvodaca u Velikoj Britaniji nakon pjesme "Asereje" Las Ketchupa iz 2002. Glazbeni video snimao je Roger Martin Solé, a režirao ga je sam Sak Noel.

Nakon što je puštao glazbu u razlicitim klubovima osnovao je s prijateljem tvrtku Moguda.com. Posljednjih nekoliko godina bio je producent brojnih pjesama razlicitih umjetnika i suradivao je s mnogim klubovima. Zahvaljujuci velikom uspjehu Moguda.com, to je postao i veliki godišnji festival, koji je svestranom Noelu donio dodatni pozitivan publicitet.

Tijekom veceri bit ce organizirana nagradna igra, a dva najsretnija posjetitelja dobit ce dvije karte za koncert Madonne u Becu, plus osiguran prijevoz Zagreb - Bec - Zagreb. (T. K.)


Podijeli: Facebook Twiter