Sajam sporta u Umagu: I danas brojne manifestacije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

I subotnje je ozračje u Umagu bilo sportsko. Sajam sporta se nastavio, a lijepo je vrijeme privuklo veliki broj posjetitelja i turista koji su sa zanimanjem obilazili sajam, zanimali se za razne novitete, te razgledavali eksponate u šatoru na umaškoj Novoj obali. Mogli su također od gostiju izlagača saznati više o trkama u obližnjoj nam Italiji, ili pak o zanimljivom pustinjskom maratonu u Omanu i ultratrail utrci u Cappadoci u Turskoj.

Već se u jutarnjim satima održala škola jedrenja u klasi Optimist jedriličarskog kluba ''Histria'', turnir u odbojci, rukometu te turnir u uličnoj košarci, street basketu, u organizaciji košarkaškog kluba ''Umag''.

Tokom dana su podijeljene medalje vezane za rukometna, košarkaška i odbojkaška natjecanja. Održana je i demonstracija golfa.

Program se nastavlja i danas. U jutarnjim će se satima održati škola jedrenja na dasci, klasa Tehno 293, u organizaciji JK ''Umag'', ''Umaška biciklijada“ u organizaciji BK ''Bujština'' , LEDO 1 milja utrka za djecu, turnir u mini tenisu i cestovna utrka za odrasle 5 milja. (T. GRGIĆ)

Organizatori ove već tradicionalne manifestacije su Grad Umag, Turistička zajednica grada Umaga, Sportska zajednica grada Umaga, Sport Box, SRK Alba i SD Trickeri. (Tea GRGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter