Sajam ljepote i zdravlja "Beutyland"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U organizaciji Miješalice ideja i udruge Razvoj, po prvi puta u Istri i Puli organizira se Sajam ljepote i zdravlja pod nazivom Beautyland, koji će se od 12. do 14. svibnja održati u Domu hrvatskih branitelja. Ideja za organizaciju nastala je, kako doznajemo, iz potrebe tvrtki, obrta i poduzetnika koji se bave djelatnostima ljepote i zdravlja, a nemaju se gdje kvalitetno prezentirati i predstaviti. Velika potreba za nadolazećim sajmom potaknuta je upravo iz svijeta koje se bavi područjem ljepote, wellnessa, sporta, zdravlja i ostalog. Sajam također okuplja i predstavnike dobavljača opreme za navedene djelatnosti, a u sklopu programa organizirat će se i veliki broj edukacija, natjecanja, velika modna revija…

Na sajmu ljepote i zdravlja predstavit će se izlagači iz djelatnosti kozmetike i makeup designa, frizeri, nail designa, profesionalne i bio kozmetike, aromaterapije i fitoterapije, dermatologije i stomatologije, a predstavit će se i saloni ljepote, spa i wellness centri te fitness, sport i yoga centri.

- Kroz predstavljanja, razne edukacije, predavanja, radionice, demonstracije utjecaj na ciljane skupine bit će izravan i kvalitetan, a povezanost između krajnjih korisnika vidjet će se u daljnjem radu, konkretnim poslovima i razvoju proizvoda i ideja, navodi jedna od organizatorica Lela Blekić, dodajući kako su prijave za izlaganje i sudjelovanje u tijeku, a zainteresirani se mogu javiti na: [email protected], [email protected], na facebook stranicu Beautyland ili broj 099-818-1100. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter