Sada imate za koga glasovati

Monika Udovičić, Tatjana Tomaić i Jurica Šiljeg predali izborne liste kandidata (M. RIMANIĆ)
Monika Udovičić, Tatjana Tomaić i Jurica Šiljeg predali izborne liste kandidata (M. RIMANIĆ)

Kandidatkinja HDZ-a za istarsku županicu Monika Udovičić s kandidatima za svoje zamjenike Tatjanom Tomaić i Juricom Šiljegom, predala je Županijskom izbornom povjerenstvu kandidacijske liste za predstojeće lokalne izbore.

- Predali smo liste s više od 3.500 potpisa, izjavila je Udovičić nakon predaje listi. To je, kaže, dokaz potpore građana s kojima su proteklih dana razgovarali na terenu u svim krajevima Istre.

- Drago nam je da smo na naše zadovoljstvo riješiti i ovaj tehnički dio kandidature i da za dva dana krećemo u službeni dio kampanje, kaže Udovičić.

Na pitanje kakva su očekivanja odgovara: "Očekivanja su velika, pogotovo nakon izrazito pozitivnih reakcija s terena. Na terenu imamo doista veliku podršku građana i zato nije bilo preteško sakupiti tolike potpise". Nakon predaje listi sa svojim će timom i zamjenicima, kaže, nastaviti rad na terenu jer želi komunicirati s građanima, želi dobiti što više informacija o svemu što je građanima važno, ali i doznati njihova razmišljanja o njihovim potrebama i prioritetima.

"Mnoge teme koje su se iskristalizirale tijekom komunikacije s građanima na terenu već su implementirane u naš program", kaže Udovičić ističući kako se u njemu ništa ne mijenja, ali s njime narednih dana treba upoznati što više ljudi.      

"Za dva dana i službeno ćemo doznati tko su kandidati za župana Istarske županije. Priželjkivala sam da bude više kandidata, ali, nažalost, neki su odustali, a neki nisu uspjeli skupiti dovoljno potpisa. Vjerujem da će na ovim izborima prevagnuti birači koji  nisu imali za koga glasovati, a tu prvenstveno mislim na mlade ljude. Stoga su naše teme velikim dijelom vezane za mlade jer smo ih željeli privući na birališta i da i oni daju svoj glas. Sada kada imaju svoje predstavnike, predstavnike svoje generacije, imaju i kandidate kojima mogu dati svoj glas. Zato izađite na izbore", poziva Udovičić birače, uvjerena da se sada imaju za koga glasovati. (M. RIMANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter