SAD: Pucnjava u trgovačkom centru u New Jerseyju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Čovjek naoružan pištoljem otvorio je vatru u trgovačkom centru u Paramusu u saveznoj državi New Jersey u ponedjeljak predvečer, netom prije zatvaranja centra, koji je odmah potom evakuiran, izvijestili su službeni izvori te naveli kako nema ozlijeđenih i da policija traga za naoružanim.

Svjedoci navode kako su čuli nekoliko pucnsejeva zaredom u par sekundi unutar trgovačkog centra Garden State Plaza te da je pucač gađao u sigurnosne kamere, prenio je CNN. Nakon što su trgovci pozvali policiju, pred trgovački centar odmah je stigao veliki broj policajaca.

"Čuli smo više pucnjeva zaredom. To je vjerojatno bio čovjek s oružjem. Znam da je jedan takav u području Nordstroma. Trgovački centar je evakuiran", rekla je Jeanne Baratta, voditeljica osoblja u okrugu Bergen.

Jonathan Astacio, svjedok koji je bio u trgovačkom centru rekao je za CNN da je čuo dva snažna pucnja, potom još dva i da je vidio ljude kako bježe, no potom, dodaje, nije čuo više nikakvih pucnjeva. Policija Paramusa za sada nema dodatnih informacija. (Hina) xbdj ybdj


Podijeli: Facebook Twiter