SAD: Pet mrtvih u pucnjavi u Teksasu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Charles Everett Brownlow ubio je u Teksasu pet osoba, među kojima majku i tetu, a uhićen je nakon potjere u gradiću Terrellu, oko 50-ak kilometara istočno od Dallasa, objavile su u utorak mjesne vlasti i mediji.

Taj 36-godišnjak ubio je pet osoba na četiri lokacije, u vlastitim domovima i trgovini, a policija za sada ne raspolaže motivom za taj ubilački pohod, prenosi Chicago Tribune. "Provodimo opsežnu istragu i još nam je prva briga obavijestiti preživjele članove obitelji", kazao je glasnogovornik policije A.D. Sansom.

Policija je prvo u ponedjeljak popodne otkrila tijelo žene u njezinu domu, a vatrogasci su nešto kasnije u kući ubojice, gdje je izbio požar, pronašli drugu mrtvu ženu, ustrijeljenu vatrenim oružjem. Policija se tada dala u potragu za 36-godišnjakom te je u drugome domu pronašla još jednu mrtvu ženu i muškarca, dok je trogodišnji dječačić pronađen živ u svome krevetiću.

Prateći njegov automobil koji ih je odveo do spomenute trgovine, policija je pronašla i petu žrtvu, ustrijeljenog muškarca. U potrazi za ubojicom policija je koristila i helikoptere. Početkom godine u istome gradiću ubijeni su okružni tužitelj i njegova supruga te pomoćnik okružnog tužitelja. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter