SAD: Nakon 28 godina tijelo žene nađeno u zidu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Posmrtni ostaci newyorške učiteljice koja je nestala prije gotovo 28 godina nađeni su sakriveni u lažnom podrumskom zidu u kući gdje je živjela sa svojim suprugom, priopćila je policija.

Joann Nichols je imala 55 godina kada je njezin suprug James prijavio njezin nestanak 1985. godine policiji u Poughkeepsieu u New Yorku. On je umro prirodnom smrću u prosincu prošle godine. Posmrtni ostaci su otkriveni prilikom raščišćavanja njihove kuće u Poughkeepsieu, mjestu sjeverno od grada New Yorka, a identificirali su je pomoću zubnog kartona.

James Nichols je rekao detektivima da je posljednji put vidio svoju ženu kada je odlazio na posao u IBM u prosincu 1985.

Mrtvo tijelo bilo je zamotano u plahtu i plastičnu vreću, zavezano konopcem i stavljeno u plastičnu kutiju koja je pronađena u lažnom zidu, izjavila je patologinja Kari Reiber. Autopsija je pokazala da se radi u ubojstvu i da je Joann dobila snažan udarac u glavu od kojeg je preminula. Policija navodi da je nakon njezina nestanka suprug bio na popisu osumnjičenih.

Par je imao jedno dijete koje se utopilo u dobi od 25 godina, tri godine prije nego je Joann nestala. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter