Sacic vodi Akciju za bolju Hrvatsku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na osnivackoj skupštini u hotelu Internacional danas je osnovana nova politicka stranka - Akcija za bolju Hrvatsku, a za predsjednika je izabran Željko Sacic.

Politicki cilj im je, kako je kazao Sacic, na predstojece parlamentarne izbore izici kao relevantna politicka snaga koja ce u ime hrvatskih domoljuba predstaviti onu šutljivu hrvatsku vecinu nasuprot vladajucem HDZ-u i Kukuriku koaliciji.

Rekao je i da put kojim Hrvatsku vodi vladajuca politicka elita vodi u destruiranje i uništavanje hrvatske samobitnosti, vrednota iz Domovinskog rata te svega onog za što su hrvatski branitelji davali živote.

Stranka, kako je rekao Sacic, zasad broji preko tisucu clanova, a današnjoj je skupštini nazocilo njih 189. Najavio je i osnivanje ogranaka i podružnica te strucnih odbora.

Sacic je pozvao hrvatske gradane da im se, kako je kazao, sutra u 13 sati na splitskoj Rivi pridruže na prosvjednom skupu pod motom "Proklet bio tko je izdao domovinu", koji organiziraju branitelji iz Splitsko-dalmatinske županije, a suorganizatori su Akcija za bolju Hrvatsku, Udruga branitelja 1990.-1996. te politicki pokret Hrast. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter