Sačer, Pilipović i Brazilac Jo pred Istrom 1961

Mario Sačer trebao bi zamijeniti Gorana Rocea
Mario Sačer trebao bi zamijeniti Gorana Rocea

Vrlo zanimljiv dan bio je jučer u pulskom nogometnom prvoligašu. Prvo se saznalo da je jedno planirano pojačanje otpalo, potom su na vidjelo izašla i imena trojice vjerojatnih prinova, dok su dvojica bivših igrača "zeleno-žutih" preselila u Split. Mislav Anđelković u Hajduk, a Goran Roce u Split.

Igor Pamić jučer nije nikako bio zadovoljan. Štoviše, ujutro je zvučao razočarano, iako je kao trener koji je uglavnom sam tijekom karijere pregovarao s igračima navikao na probleme tijekom prijelaznog roka. Ovo je bio samo još jedan udarac ispod pojasa.

- Marin Matoš, za kojega smo mislili da će sigurno doći kod nas, potpisao je za Slaven Belupo. Još se jednom pokazalo da ništa nije gotovo s igračima sve dok ne potpišu. Još smo jednom prerano istrčali s imenom igrača i drugi su nam ga uzeli, govorio je trener Pamić. "Iz ovoga se vidi da se još uvijek, iako smo ove sezone napravili veliki korak naprijed, ne možemo boriti za igrače s ovih pet klubova iz gornjeg doma. Oni imaju više novca i gotovo."

Matoš je bio tek jedan od igrača koji su se trebali sutra u 10 sati pojaviti na prvoj prozivci pulskog prvoligaša, ali jedan od važnijih kotačića u zamišljenoj postavi.

Puljani su zato stavili obje ruke na napadače Marija Sačera i Brazilca Joa te svog bivšeg lijevog beka Borislava Pilipovića. Trener Pamić je samo dodao da bi volio da mu sva trojica budu na raspolaganju, ali za njihovo je dovođenje zadužen Neven Šprajcer.

- Mogu samo reći da smo u završnoj fazi pregovora sa svom trojicom i nadamo se da će Sačer i Pilipović već sutra biti na prozivci, dok bi Brazilac trebao stići početkom tjedna, jezgrovit je bio savjetnik predsjednika Ščeglova. (R. CAR)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter