S Nolom iznad oblaka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uoci velikog zagrebackog koncerta pulske grupe Nola, 10. prosinca u Tvornici, clanovi benda spremaju veliko iznenadenje za svoje najvjernije obožavatelje: na Facebooku su organizirali nagradnu igru, a pobjednik osvaja panoramski let avionom iznad Zagreba za dvoje.

Sudjelovati se može na http://www.facebook.com/event.php?eid=125267167535277, a prvi krug traje do 28. studenog, dok je drugi krug od 29. studenog do 5. prosinca.

Najsretniji fanovi ce tako, u stilu velikog Nolinog hita "Iznad oblaka", letjeli iznad Zagreba, a da bi osvojili nagradu, grupa Nola želi da im u 150 znakova objasnite zašto biste baš vi i vama draga osoba trebali uživati u pogledu na Zagreb s visina.

Prijave šaljite tijekom slijedeca dva tjedna, a u svakom tjednu bend ce odabrati pet najboljih. Svoje prijave ostavite na Facebooku, ali ih i pošaljite na e-mail [email protected] zajedno sa svojim podacima i napomenom "Nola - Iznad oblaka".

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi koji koji namjeravaju doci na veliki zagrebacki koncert Nole u Tvornici 10. prosinca, a clanovi Nole ce na koncertu proglasiti dobitnika.

Valja podsjetiti i da je predgrupa Noli u Tvornici zagrebacki Gin Cooler, a ovaj koncert pocinje u 21 sat. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Zagrebu u Tvornici kulture, Aquarius CD shopovima u Varšavskoj 13 i Maksimirskoj 16, Rockmarku u Berislavicevoj 13 te Dirty old shopu u Tratinskoj 22, a u Klubu studenata Istre studenti uz iksicu mogu dobiti popust na ulaznicu. Party za zagrijavanje ce se održati 2. prosinca u Klubu istarskih studenata.


Podijeli: Facebook Twiter