S igrackom po vrecu smijeha

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cetvero stand up komicara u sklopu turneje "Komedija s nogu" nasmijalo je publiku koja je dupkom napunila kino Valli. Ovu turneju humanitarnog karaktera za koju je ulaz bio besplatan, organizirao je Suzuki, a posjetitelji su bili zamoljeni da u zamjenu za ulaznice donesu igracke. U Puli, gdje je suorganizator bio Pula Film Festival, sakupljeno je više od tri stotine igracaka koje ce biti darovane Djecjem domu Pula.

Publici su se predstavili Marko Petar Oreškovic, Zoran Tuckar poznatiji kao z0ky, Jadranko Glavacevic te Pedja Bajovic. Kako je Bajovic bio zvijezda veceri, nastup mu je trajao gotovo sat vremena, dok je Oreškovic osim u ulozi zabavljaca, nastupio i kao voditelj.

Tema koja je najdraža svima njima je seks, ili muško ženski odnosi o cemu je pogotovo naširoko pricao Bajovic. Oreškovic se lagano dotakao i politike, a i otkrio je da je Auto show otkazan jer su svi njegovi kupci u zatvoru u Remetincu.

Osim što je pred publiku istresao svoje ljubavne jade, stidljivi z0ky je ismijao i licemjerje crkve, a osvrcuci se na rad trgovina nedjeljom rekao kako samo ceka da se mise prebace u supermarkete. Predložio je i osnivanje novih crkava i redova poput Konzumovih svjedoka, Kerumoslavne crkve ili Crkve posljednje rasprodaje.

Glavacevic se u pricanju viceva od svih svojih kolega najviše oslonio na gegove koji su se dopali publici, a komentirao je i slogane trgovackih lanaca te predložio nove, poput "Tu me cijede - tu kupujem".

Bajovic se šalio i na racun svog porijekla, a covjek je inace iz Bosne u kojoj je, kako kaže, intelektualac svatko tko ne mice usnama dok cita novine. Po njemu, uspješan je muškarac onaj koji zaradi toliko novca da njegova žena ne stigne to potrošiti, a uspješna žena je ona koja takvog muškarca nade, dok dobar auto služi za to da muškarca vozi od tocke A do tocke G.

Bilo je tu i psovanja, "zahodskog" humora i ponešto prežvakanih štosova, no publika je pokazala da je željna smijeha što je dodatno potvrdila bucnim aplauzima.


Podijeli: Facebook Twiter