S 3,6 promila Mladen Grdović se Jaguarom zabio u betonski zid

(Mario Todorić/Cropix)
(Mario Todorić/Cropix)

Pjevač Mladen Grdović ponovno je u noći na četvrtak skrivio prometnu nesreću upravljajući osobnim automobilom u vrlo alkoholiziranom stanju. U Općoj bolnici Zadar su mu izmjerili rekordnih 3,61 promila alkohola u krvi! Iz PU zadarske su nam potvrdili kako je u srijedu oko ponoći 58-ogodišnjak upravljajući automobilom marke jaguar zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola, najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine, prednjom lijevom bočnom stranom vozila udario u ogradni betonski zid jednoga dvorišta u Arbanasima.

Zadobio je pritom lakše tjelesne ozljede, zbog čega je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen na Opću bolnicu Zadar s manjom ranom na glavi, Sniman je CT-om, ali mu nisu utvrđene teže ozljede. Otpušten je na kućnu njegu. Slijedi mu optužni prijedlog za izazivanje prometne nesreće. 

Zadarska je policija dosad pet puta uhvatila Mladena Grdovića u vožnji pod utjecajem alkohola na licu mjesta. Nikad nije imao manje od dva promila alkohola u krvi, a jednom je čak bio i rekorder akcije "Vikend". (Zadarski list)


Podijeli: Facebook Twiter