Rundekov trio i Urbanova četvorka na Brijunima

Rundek Cargo Trio
Rundek Cargo Trio

Kazalište Ulysses nastavlja sa svojim bogatim programom, a pred ljubiteljima glazbe i kazališta još su dva koncerta. Prvi koji slijedi je onaj Rundek Cargo Trija, na programu u ponedjeljak na Tvrđavi Minor. Tom prilikom bit će prvenstveno predstavljen prvi album Cargo Tria "Plavi avion" koji je već ocijenjen kao jedan od Rundekovih autorskih vrhunaca. Tvrđava Minor bit će savršeno okruženje za ugođaj i scenski nastup Darka Rundeka, multitalentiranog instrumentalista i pratećeg vokala Dušana Vranića te energične violinistice Isabele.

Njihove koncerte kritičari vole opisati kao čarobne, a da je tome tako svjedoči i publika koja uvijek voli doći poslušati ex Haustorovca. Brod za koncert Rundek Cargo Trija polazi iz Fažane u 20.15 sati.

Na samom kraju sezone, u petak 24. kolovoza, Tvrđavu Minor posjetit će Urban i njegova četvorka. Na koncertu nazvanom "Operacija Minor" Urban & 4 predstavit će njihov posljednji album "Kundera". Urban je također miljenik publike pa je za očekivati da će Tvrđavu Minor posjetiti brojni ljubitelji njegovog posebnog i profinjenog glazbenog izričaja. (B. VINCEK)


Podijeli: Facebook Twiter