Rumunj u kriticnom stanju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pedesetogodišnji državljanin Rumunjske zadobio je teške ozljede glave opasne po život u cetvrtak rano ujutro u jednom stanu u obiteljskoj kuci u Fažanskoj ulici u Galižani. O ozljedama Rumunja policiju je oko 1.15 sati izvijestila Hitna medicinska pomoc pulskog Doma zdravlja.

Policija je novinare samo izvijestila da je na mjestu dogadaja utvrdeno da je 50-godišnji Rumunj u unajmljenom stanu zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Takoder je izvijestila da su uhicene osobe koje se povezuju s dogadajem te se nad njima provodi kriminalisticko istraživanje.

Neslužbeno smo saznali da je rijec o pet stranih državljana. Policija nam nije potvrdila je li Rumunj u Galižani bio prijavljen kao turist ili je pak imao prijavljeno boravište na tom podrucju.

"Sveobuhvatna istraga je u tijeku. Rezultate cemo prezentirati tijekom sutrašnjeg dana", rekla nam je u cetvrtak glasnogovornica PU istarske Nataša Rogic Jukopila ne iznoseci detalje o nacinu na koji je Rumunj zadobio ozljede glave.

Mjesto na kojem je stradao, obiteljsku kucu na Fažanskoj cesti u Galižani koja se zapravo nalazi nekoliko stotina metara prije ulaza u mjesto s desne strane, u cetvrtak ujutro još uvijek je osiguravala policija. Policajac nas je upozorio da nas ne može pustiti u kucu, dok nam je gospodin koji se predstavio kao vlasnik rekao da ne želi davati izjave novinarima.

Kratko nam je rekao da se ujutro vratio iz inozemstva te da ne zna što se dogodilo. Rekao nam je da je više informacija saznao od nas nego od policije.


Podijeli: Facebook Twiter