Rukometna reprezentacija stigla u Umag

Igor Vori, Slavko Goluža i Zoran Gobac (D. KRAJAČ/CROPIX)
Igor Vori, Slavko Goluža i Zoran Gobac (D. KRAJAČ/CROPIX)

Hrvatska muška rukometna reprezentacija stigla je danas u Umag na prvi dio priprema za Europsko prvenstvo koje će se od 12. do 26. siječnja održati u Danskoj. Izbornik Slavko Goluža na prvo umaško druženje poveo je 19 igrača: Mirka Alilovića, Venija Loserta, Filipa Ivića, Ivana Ninčevića, Lovru Šprema, Manuela Štrleka, Zlatka Horvata, Ivana Čupića, Igora Vorija, Željka Musu, Marka Kopljara, Denisa Buntića, Jakova Gojuna, Damira Bičanića, Luku Stepančića, Stipu Mandalinića, Ivana Sliškovića, Josipa Valčića i Sandra Obranovića. Oni će na sjeveru Istre boraviti do 30. prosinca i pritom odraditi po dva treninga dnevno, od 10 do 12 i od 18 do 20 sati, nakon čega će dobiti dva dana slobodno.

- Ujutro ćemo raditi na snazi, dok će popodne na programu biti rukomet. Svi su igrači zdravi, nitko se ne žali ni na kakve probleme i sad je na nama da ovo malo vremena što ga imamo iskoristimo na najbolji mogući način - rekao je Slavko Goluža nedugo nakon dolaska u Umag.

Reprezentacija će se opet u Umagu okupiti 2. siječnja i tu ostati osam dana te potom preko Zagreba 11. siječnja krenuti put Danske. Na drugom dijelu priprema pridružit će se Drago Vuković, Blaženko Lacković i Domagoj Duvnjak, trojac koji će zauzet obvezama u Bundesligi preskočiti prvo okupljanje. Kad se reprezentativni redovi kompletiraju, "kauboji" će odigrati i dvije pripremne utakmice protiv Tunisa, obje u Umagu, 5. siječnja (14.15 sati) i 6. siječnja (18 sati). (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter