Rudimental izvrsnim nastupom doveo atmosferu do usijanja

Prema putokazu, od Žminja do Rovinja je 25 kilometara (A DAGOSTIN)
Prema putokazu, od Žminja do Rovinja je 25 kilometara (A DAGOSTIN)

Spektakularnim nastupima Stereo MC's, Redfooa i njegove ekipe za zabavu (party crew), Rudimentalom i na kraju Sister Bliss završila je i druga programska večer Rise up festivala.

Stereo MC's prvi su britanski hip-hop bend i pionir dance scene započeo je zagrijavati publiku oko 22.30 sati, a nakon njega Redfoo sa svojom zabavnom ekipom u potpunosti je rasplesao tisuće ljudi na porečkoj Peškeri.

Stefan Kendal Gordy, poznat pod nazivom Redfoo from LMFAO, pokazao je kako uživa u svom nastupu, kojeg je završio jednim od najpoznatijih hitova "Sexy and I know it". 

Za ljubitelje drum&bassa jedan od najpopularnijih d&b bendova današnjice Rudimental izvrsnim je nastupom doveo atmosferu do usijanja, a programski dio festivala zatvorila je Sister Bliss, jedna od najuspješnijih izvođačica elektronske glazbe i glazbena sila koja stoji iza dua Faithless.

Zasigurno, može se reći da je festival bio i više nego uspješan te da je privukao brojnu publiku koja je zadovoljna otišla kući nakon dobre zabave i nastupa nadahnutih izvođača.

(Priredila V. B.)




Podijeli: Facebook Twiter