Ruby: Nisam imala spolni odnos s Berlusconijem

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nikad nisam imala spolne odnose s Berlusconijem i nikad nisam od njega dobila pet milijuna eura, rekla je u petak pred sudom Marokanka Karima El Mahroug, poznata kao Ruby, u sudskome procesu koji se vodi protiv bivšega talijanskog premijera Silvija Berlusconija zbog navodnog spolnog odnosa s maloljetnom plesačicom tijekom zabava održavanih u njegovoj vili blizu Milana.

Ovo je prvo Karimino svjedočenje pred sudom od početka sudskog procesa nazvanog "Ruby bis" protiv Berlusconija. Ruby je na sud stigla u pratnji dvojice odvjetnika.

Tužitelji su na sudu priložili ispis telefonskih poziva koji bi trebali dokazati da je Ruby nekoliko puta prespavala u Berlusconijevoj vili 2010., kada je imala samo 17 godina. Na pitanja tužitelja Antonija Sangermana Ruby je odgovorila da nikad nije imala intimne odnose sa Silvijom Berlusconijem tijekom večeri i noći provedenih u razdoblju između veljače i svibnja 2010. u njegovoj vili u Arcori blizu Milana. Također je kazala kako se nikad nije bavila prostitucijom.

Ruby je demantirala i informacije prema kojima je od Cavalierea dobila pet milijuna eura, priznavši da je u svojim telefonskim razgovorima spominjala takvu svotu, no da je to bilo puko hvalisanje. Također je rekla da je, "želeći se pohvaliti prijateljima vezom i poznanstvom s talijanskim premijerom, u telefonskim razgovorima s njima izgovorila niz gluposti", koje su zapravo netočne. Kazala je i kako je tijekom saslušanja 2010. iznijela niz laži pred sudom.

Karima je ispričala da su djevojke prilazile Berlusconiju dok su izvodile senzualne plesove, no da ona nikad nije vidjela nikakav fizički kontakt. "Samo za Berlusconija na zabavama je znalo plesati i po dvadesetak striptizeta, uključujući i mene", rekla je Ruby koja je u to vrijeme bila maloljetna.

Starleta je svjedočila i o Berlusconijevim suradnicima optuženima za svodništvo. Navodni svodnici su umirovljeni televizijski voditelj i bliski Berlusconhijev prijatelj Emilio Fede, bivši lovac na talente Lele Mora te bivša stomatologinja Berlusconija Nicole Minetti. Oni su, prema optužnici, regrutirali mlade, često i maloljetne djevojke, uključujući i Ruby, u vode prostitucije. Tužitelji Rubyno svjedočenje smatraju nepouzdanim, a bivši premijer cijelo vrijeme niječe sve optužbe. Sud je Karimi El Mahroug zakazao sljedeće ročište za 24. svibnja. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter