RTL s programa skida "Mjesto zločina"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon samo dvije prikazane epizode, s programa RTL-a skinuta je domaća kriminalistička serija "Mjesto zločina"! Službene potvrde s RTL Televizije doduše nema, ali i raspored programa za ovaj tjedan na internetskim stranicama RTL-a sugerira da je tome tako.

Jer, u utorak u 21 sat, tamo gdje je dva tjedna stajala najava serije "Mjesto zločina", sada se najavljuje RTL-ova uspješnica "Ljubav je na selu". Ono što je trebalo biti poput kakvog hrvatskog CSI serijala, očito nije zadovoljilo publiku, a onda ni programske čelnike RTL-a. Kako se neslužbeno doznaje, prva epizoda imala je gledanost od 4.1 posto i share od 10.5 posto, da bi već druga zabilježila pad, gledanost od tri posto i share od 7.8 posto.

Osim, za komercijalne kriterije, posve male gledanosti, jamačno su skidanju s programa, makar ono bilo i privremene naravi, kumovale i loše kritike serije koja prati inspektore u rješavanju zločina. Podsjetiti valja da glavne uloge tumače Zlatko Ožbolt kao glavni inspektor Zvonimir Bilić, Csilla Barath Bastaić kao inspektorica Ivana Peršić, te Andrej Dojkić kao inspektor Andrija Taras.

Produkcija je u rukama Constantin Enetertaimenta koji primjerice stoji i iza uratka "Krv nije voda". Neslužbeno se doznaje da se serijalu - navodno je za početak bilo planirano emitiranje barem deset epizoda - traži neki novi termin koji podnosi i nešto manju gledanost negoli je RTL-ovo ljudstvo priželjkuje. (S. Pa.)


Podijeli: Facebook Twiter