Rovinjskom hotelu Eden zlatna medalja

Hotel Eden, web stranica Maistre
Hotel Eden, web stranica Maistre

Rovinjski hotel Eden okitio se zlatnom medaljom u kategoriji 4T Best Thomson Summer Accommodation. Visoko priznanje dobiveno je od najvećeg britanskog turoperatora Thomson Holidays i to na osnovu preferencija samih gostiju koji su po svom boravku u ovom Maistrinom hotelu dobili priliku ocijeniti njegovu kvalitetu.

- Nagrada za hotel Eden predstavlja iznimno dostignuće, naročito zato što su kriteriji za njezino dobivanje vrlo zahtjevni, a mi ih uspijevamo zadovoljiti već nekoliko godina. Rezultat je to prije svega izvanrednog zalaganja cjelokupnog tima hotela. Kontinuirano radimo na podizanju kvalitete ponude i usluge kako bismo zadovoljili najviše zahtjeve svih naših gostiju, rekla je Nada Petrović Stepanov, direktorica hotela Eden. Inače, tijekom ove godine turisti iz Velike Britanije ostvarili su gotovo 20 posto od ukupno realiziranog broja noćenja u hotelu Eden što ih svrstava na drugo mjesto po svim fizičkim ostvarenjima u odnosu na goste s drugih tržišta.

Valja istaknuti i da je Thomson Holidays turoperator dio jedne od vodećih turističkih kompanija u svijetu - TUI Grupe, i svake godine dodjeljuje Gold Medal nagrade na temelju rezultata anketa provedenih među svojim gostima. Ocjenjivanje obuhvaća nekoliko važnih čimbenika kao što su lokacija, kvaliteta usluge, čistoća objekta, komfor soba, kvaliteta hrane, ponuda aktivnosti, odnos cijene i kvalitete te općenito zadovoljstvo gosta koje je ujedno i presudan čimbenik za dodjeljivanje same nagrade. (N. O. R.)


Podijeli: Facebook Twiter