Rovinježi vole Tonyja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako do kraja ljetne sezone ima još koncerata, za sinocnji nastup Tonyja Cetinskog u amfiteatru zabavnog centra Monvi može se sa sigurnošcu reci da je bio središnji glazbeni dogadaj u Rovinju. Osim glasa,Tony ima i onaj zabavljacki duh koji publika voli te prihvaca gotovo svaku njegovu sugestiju - diže ruke u zrak, pjeva uglas, pleše...

Koncert koji je trajao skoro tri sata obožavateljima je prošao u trenu. Zapoceo je sa skladbom s posljednjeg albuma "Umirem 100 x dnevno", a okoncao s "Blago onom tko te ima" s albuma "A sada" iz 2003. godine. S malim odmakom ipak treba izdvojiti najemotivniji trenutak - kada je Tony pjevao u spomen na preminulog pjevaca Tošu Proeskog svima poznatu "Srce nije kamen", a potom "23. prosinac" emocije su ga preplavile, a sve se pretocilo i na publiku.

Najzabavniji trenutak je, pak, teško izdvojiti. Da li je to bilo kada je Tony stavio rasta-kapu na glavu i pjevao pjesme Boba Marleya, ili je to bilo kada je sjeo za bubnjeve i prepustio Nikoli Bašoti da glumi specijalne goste: Kemala Montena, Massima Savica i Akija Rahimovskog, ili pak neki treci, odlucivat ce nijanse i gušti publike.

Uz to, Tony nije propustio pohvaliti hrvatsku publiku i otpjevati pjesmu U2-a "With Or Without You" što je prisutne oduševilo. Našlo se tu i mjesta za nastup djecaka iz Sarajeva; dvojac iz publike otpjevao je "Tony, vrati nam pare", a vec tradicionalno clanovi prateceg benda Živa legenda morali su otplesati balun.

Tony je iskazao i potporu Severini koja je nedavno na svom koncertu porucila premijerki Jadranki Kosor da promijeni Zakon o umjetnoj oplodnji. Na pozornici se pjevacu pridružila i mlada Rovinjka Andela Poljak koja je sudjelovala u showu "Hrvatska traži zvijezdu" ciji je predsjednik žirija bio upravo Tony Cetinski.


Podijeli: Facebook Twiter