Rovinj: Troje ozlijeđenih u prometnoj nesreći

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Tri osobe su lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Rovinja u utorak oko 16.50 sati. U nesreći su stradali 63-godišnjak iz Rovinja, 20-godišnjakinja iz Rovinja te 8-godišnje dijete.

Prometna nesreća se dogodila kada je 63-godišnjak iz Rovinja upravljao automobilom Suzuki, pulske registarske oznake i kretao se makadamskom cestom iz smjera Rovinjskog Sela, naselja Vičani prema državnoj cesti. Dolaskom na raskrižje započeo je skretati ulijevo bez da je propustio vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska. U tom je trenutku u njega udario automobil Opel Astra, kojim je kolnikom državne ceste upravljala 20-godišnjakinja iz Rovinja koja je u trenutku nesreće pretjecala teretno vozilo Mercedes kojim je upravljao 30-godišnjak iz Brinja.

Nakon udara u Suzuki, vozilo Opel Astra se odbilo i udarilo u teretno vozilo.

U nesreći su lakše ozlijeđeni vozačica Opel Astre, dijete koje je bilo putnik u njezinom vozilu te vozač Suzukija. Oni su vozilom hitne pomoći prevezeni u pulsku Opću bolnicu gdje su nakon ukazane pomoći pušteni na kućnu njegu. Vozaču Suzukija izdan je prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter