Rovinj: Teško ozlijeden vozac opela

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U utorak oko 9 sati u Aleji 30. svibnja u Rovinju dogodila se teška prometna nesreca u kojoj su tri osobe ozlijedene, medu kojima i jedan 13-godišnjak. Prema podacima iz PU istarske, 68-godišnji vozac srebrnosive opel corse iz Rovinja iz još je neutvrdenih razloga, stotinjak metara od kružnog toka na južnom ulazu u grad, prešao u suprotnu kolnicku traku i frontalno se sudario sa smedim terencem nissan qashqai.

U nesreci je teške ozljede zadobio vozac opela, dok su 46-godišnja vozacica nissana i 13-godišnji putnik u vozilu lakše ozlijedeni.

Po položaju automobila dalo se zakljuciti da je opel potpuno prešao na lijevu stranu ceste kojom se kretao nissan. Buduci da nije bilo tragova kocenja, da nije došlo do sudara, opel bi zajedno s vozacem najvjerojatnije završio u zapuštenom vrtu nekoliko metara ispod razine ceste.

Na mjestu nesrece intervenirali su i vatrogasci rovinjske Javne vatrogasne postrojbe, a rovinjski su policajci pak na nekoliko sati blokirali promet zbog ocevida. Sudar se dogodio na ravnom dijelu ceste na kojem vozaci znaju pritisnuti gas.


Podijeli: Facebook Twiter