Rovinj pleše salsu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Od 21. do 26. lipnja Rovinj je ponovno domacin Hrvatskog ljetnog Salsa festivala koji ce privuci goste iz zemlje i inozemstva i koji svake godine ugošcuje gotovo dvije tisuce polaznika tecajeva i plesaca salse.

S obzirom na veci broj polaznika organizatori ove godine najavljuju da ce se, uz uobicajene lokacije - ulice Rovinja i glavnog gradskog trga - zabave održavati i na lokacijama u Maistrinim hotelima te u Adris halama, bivšim prostorijama TDR-a. Posebnost hrvatskog salsa festivala je i pool party koji se održava zadnji dan festivala na Otoku Svetog Andrije u Hotelu Istra.

Hrvatski Ljetni Salsa festival medunarodnog je karaktera i kruna je razvoja salsa scene u Hrvatskoj. Vrhunac festivala organizatori najavljuju od cetvrtka do nedjelje gdje tijekom dana sudionici pohadaju plesne radionice uz vrhunske internacionalne instruktore salse, rumbe, son-a, cha cha cha te drugih plesova porijeklom s Kube i Kariba. Vecernji program je rezerviran za koncerte, plesne zabave uz show nastupe.

Detaljni program festivala, informacije o izvodacima, lokacijama, ulaznice i raspored radionica su dostupni na službenim web stranicama festivala www.crosalsafestival.com. Organizaciju festivala zajednicki provode tvrtka Salsa Adria Produkcije te plesni klub "Los Mamberos". (M. Me.)


Podijeli: Facebook Twiter