Rovinj: Osvajači odbojkaškog Kupa kod gradonačelnika

U ime članova kluba trener i kapetan Marin Ivanović gradonačelniku je poklonio klupski pehar (Snimila N. ORLOVIĆ RADIĆ)
U ime članova kluba trener i kapetan Marin Ivanović gradonačelniku je poklonio klupski pehar (Snimila N. ORLOVIĆ RADIĆ)

U nazočnosti brojnih sportskih i gradskih djelatnika koje je predvodio gradonačelnik Giovanni Sponza danas je u gradskoj palači Rovinja upriličen prijem za članove muškog Odbojkaškog kluba Rovinj. Povod je njihovo prošlogodišnje osvajanje Kupa Hrvatske.

- Na samom kraju godine i u blagdanskom ozračju Rovinj je doživio veliki uspjeh kada ste vi, seniori muškog Odbojkaškog kluba Rovinj osvojili hrvatski Kup i time ostvarili najbolji rezultat u svojoj 30 godina dugoj povijesti. Vaš uspjeh nije stigao preko noći, nego je rezultat višegodišnjeg truda i zalaganja kako vas igrača, tako i trenera, rekao je gradonačelnik Sponza, iskoristivši prigodu za čestitke, ali i uručivanje odbojkašima novčane nagrade Grada Rovinja u iznosu od 20 tisuća kuna.

U ime igrača zahvalio se predsjednik Kluba Davor Žufić te rekao da se nada da će sportski rezultati odbojkaškog kluba, uz Grad Rovinj koji ih financijski pomaže, ponukati i ostale gospodarstvenike da im pomognu i budu sponzori. U znak zahvale Marin Ivanović, trener i kapetan kluba osvajački je pehar poklonio Gradu Rovinju. (Nina ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter