Rovinj: Nova godina u hotelu Lone uz Stereo MCs

Hotel Lone nudi bogat program za doček Nove godine (D. ŠTIFANIĆ/arhiva)
Hotel Lone nudi bogat program za doček Nove godine (D. ŠTIFANIĆ/arhiva)

Maistra i ove godine priređuje jednu od najatraktivnijih proslava novogodišnje noći, i to u prvom hrvatskom dizajn-hotelu Lone, čiji će gosti u 2013. godinu zakoračiti uz nastup Roba Bircha i Nicka Hallama - britanskog dvojca poznatijeg pod imenom Stereo MCs. Vrhunska klupska atrakcija i jedna od najzanimljivijih grupa u elektronskoj glazbi, koja se proslavila hitovima poput "Connected", "Step It Up", "Creation" i "Ground Level", goste će zabavljati do ranih jutarnjih sati.

Lone je inače pripremio poseban četverodnevni novogodišnji program koji uključuje višednevni nastup vrhunskih internacionalnih glazbenika te bogatu gastronomsku i wellness ponudu. Program počinje već u petak, 28. prosinca, koncertom kultnog riječkog benda Denis & Denis, dok će idućeg dana biti organizirana gastronomska večer uz Prisku Thuring i Toma Gretića.

Novogodišnji paket s brojnim wellness programima i gastronomskom ponudom te smještajem može se rezervirati po cijeni od 847 kuna, a doček Nove godine bez smještaja košta 400 kuna po osobi. (A. POKRAJAC)


Podijeli: Facebook Twiter