Rovinj: Dolijala uporna provalnica

Ilustracija (Arhiva)
Ilustracija (Arhiva)

Dvadesetčetverogodišnjakinja iz Rovinja osumnjičena je za sedam teških krađa u Rovinju od 20. svibnja do 10. lipnja te protiv nje slijedi podnošenje kaznene prijave u redovnom postupku. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 20. svibnja provalila u hladnjak ispred kioska na Trgu tabakina u Rovinju, što je učinila i sljedeći dan. U oba je slučaja ukrala razne napitke oštetivši pravne osobe iz Zagreba za nekoliko stotina kuna.

Dan nakon što je drugi put provalila u hladnjak kioska, Rovinka je dvije noći zaredom provalila u salon za njegu tijela na Šetalištu Vijeća Europe, odakle je ukrala nekoliko tisuća kuna oštetivši pravnu osobu iz Rovinja.

U nastavku istraživanja rovinjska je policija utvrdila da je počinila još tri teške krađe. U noći s 3. na 4. lipnja provalila je i oštetila dvoja vrata ugostiteljskog objekta u Istarskoj ulici u vlasništvu 46-godišnjaka iz Rovinja, a materijalna šteta procijenjena je na nekoliko stotina kuna. Sljedeću noć, 5. lipnja, provalila je u obiteljsku kuću u Fažanskoj ulici, odakle je ukrala nakit 39-godišnjoj vlasnici oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.

Posljednju tešku krađu u nizu počinila je u noći s 9. na 10. lipnja kada je u Obali Alda Rismonda provalila u trgovinu odakle je ukrala nekoliko stotina kuna na štetu rovinjskog obrta. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter