Rovinj: Dileru zaplijenjeno 220 grama razne droge

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rovinjac, 51-godišnjak, kojeg je policija u cetvrtak predvecer u Ulici Michele Fachinetti u Rovinju uhvatila s 0,75 grama heroina, kazneno ce odgovarati zbog posjedovanja droge za koju, s obzirom na kolicinu, policija sumnja da je bila namijenjena daljnjoj prepodaji. Veca kolicina, 220 grama nekoliko vrsta droga, pronadena je pretragom njegovog stana i automobila.

Policijska uprava istarska jucer je izvijestila da je na temelju naloga koji je izdao pulski Županijski sud obavljena pretraga stana i automobila koje koristi 51-godišnjak, u sklopu koje je pronadeno 15 smotuljaka s ukupno 65,36 grama heroina, zatim 97,75 grama hašiša, smotuljak s 52 grama marihuane, pet smotuljaka s ukupno 4,59 grama kokaina, tri precizne digitalne vage, nekoliko tisuca kuna i pištolj marke Beretta kalibra 9 milimetara bez streljiva za koji nije posjedovao dozvolu.

Nakon provedenog kriminalistickog istraživanja 51-godišnjak je u petak poslije podne priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, a pored kaznene prijave za drogu protiv njega slijedi i podnošenje optužnog prijedloga zbog kršenja Zakona o oružju. (M. VUKŠIC)


Podijeli: Facebook Twiter