Rovinj: Dani komunikacija u hotelu Lone

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U rovinjskom Hotelu Lone, u četvrtak počinju Dani komunikacija, središnja hrvatska marketinška manifestacija na kojoj će se dodijeliti sve relevantne strukovne nagrade. Osim nagrada X, Mixx i Effie, drugu godinu za redom bit će dodijeljena i  studentska nagrada IdejaXica.

Sam program, koji će potrajati do 19. svibnja, sastoji se od 16 predavanja vrhunskih stranih i domaćih predavača iz područja klasičnog i digitalnog oglašavanja, prezentacija finalista nagrada Effie i IdejaXica, tri panel diskusije i večernjih dodjela nagrada.

Teme panel diskusija su suradnja s agencijama, javna komunikacija u Hrvatskoj i komunikacija Hrvatske u inozemstvu i mjerenje efikasnosti online oglašavanja.

Na panelima sudjeluju poznati novinari, marketinški i komunikacijski stručnjaci a najveće strane zvijezde su predavači  Ann Handley, Faris Yakob, Klaus Hahn i Joao Wengorovius.

Dani komunikacija održavaju se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike dr. Ive Josipovića i u organizaciji hrvatskog Udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA) i hrvatske podružnice Europskog udruženja digitalnog i interaktivnog marketinga (IAB).  (N. ORLOVIĆ RADIĆ)

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter