Rovinj: Automobilom usmrtila pješakinju (76)

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Istarskoj ulici u Rovinju u petak u 18.42 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 76-godišnja pješakinja na koju je naletio automobil. Neslužbeno doznajemo da je poginula Milena Popadić iz Rovinja.

Prema policijskom izvješću, do nesreće je došlo kada je 45-godišnjakinja iz Rovinja, koja je upravljala Citroenom C5 pulske registracije, na pječaškom prijelazu u Istarskoj ulici, neposredno prije raskrižja s ulicama P. Kandlera i G. Dapiran, oborila pješakinju koja je uslijed siline naleta pala na poklopac motora, udarila u vjetrobransko staklo te preko krova automobila pala kolnik.

Milena Popadić je pritom zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život te je vozilom hitne pomoći prevezena u KBC Sušak gdje je danas preminula.

 

Protiv vozačice Citroena bit će podnosena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, redovnim putem.

 

U prva četiri mjeseca ove godine u Istri je u prometu smrtno stradalo pet osoba, od kojih dvoje pješaka. (M. S., M. Vu.)

 

 


 


Podijeli: Facebook Twiter