Roverom upravljao Fažanac

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vozac rovera 45, 27-godišnjak iz Fažane, koji je u subotu uništio dio Partizanskog puta i tri parkirana vozila, pronaden je u nedjelju.

Kako smo neslužbeno saznali, Fažanac je u nedjelju sam došao na mjesto nesrece, a kasnije je otišao i u policiju, kojoj je ispricao da mu je nakon nesrece pozlilo te da je to razlog zbog kojeg se udaljio. Ukupna materijalna šteta procijenjena je na oko 100 tisuca kuna.



Podsjetimo, u subotu oko 14.45 sati rover 45, kojim je upravljao 27-godišnjak, izlaskom iz lijevog zavoja zbog prevelike je brzine izletio s kolnika na nogostup kod autopraonice na Velom Vrhu.

Automobil je pomeo 18 metara žicane ograde, reklamu autopraonice i kameni zid. Nakon toga je udario u parkirani suzuki swift, koji se pak odbio u renault lagunu, a ona pak u opel astru. Rover je potom udario još i u prometni znak i zaustavio se nasred ceste.

Vozac je nakon sudara odšetao s mjesta nesrece, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. (S. PERŠIC)


Podijeli: Facebook Twiter