Rosé u limenci piće je idealno za ljetne dane

Ilustracija (Arhiva/GI)
Ilustracija (Arhiva/GI)

Vinarija Scribe Winery iz sunčane Kalifornije napravila je pravu inovaciju u ambalaži vina te na tržište lansirala Una Lou Rosé, odnosno rosé vino u limenci atraktivnog dizajna.

Ljeto je ove godine dobrano uranilo, a to znači da prelazimo na laganu hranu, piće i odjeću. Ljeti alkohol nekako pada u drugi plan, odnosno pije se u večernjim satima kada i nije toliko toplo.

Već unazad nekoliko godina, rosé vina kolektivno smo prihvatili kao ultimativno ljetno piće. Ispijamo ih nakon posla, vikendima, u društvu, sami, i već s prvim toplim zrakama sunca. Lagano, pitko, osvježavajuće - pravo ljetno piće.

No, ponekad na visokim ljetnim temperatura, kada nam je teret i vlastita koža, problem postaje išta nositi, a kamoli bocu vina. A nekako baš i nije ugodno vidjeti nekoga kako pijucka svoj omiljeni rosé na plaži s bocom u ruci.

Vinarija Scribe Winery iz sunčane Kalifornije napravila je pravu inovaciju u ambalaži vina te na tržište lansirala Una Lou Rosé, odnosno rosé vino u limenci atraktivnog dizajna. Jednostavna srebrna limenka s vintage grafikom s daškom uvijek privlačne Americane dolazi u pakiranju od četiri primjerka i po cijeni od 40$, a iza svega stoje Andrew Mariani i Lia Ices, bračni par koji je rosé vino kreirao u čast svoje prve kćeri, Une Lou, kako doznajemo iz Voguea.

Una Lou Rosé je Pinot Noir iz Carnerosa, a odlikuje ga pitkost, lepršavost i voćne note postignute ranom berbom. Limenka zadržava svježinu i punoću vina, a ne moramo ni naglašavati kako je idealno za ljetna druženja i ljude u pokretu. Slatka i praktična je ovo ideja koju možete detaljnije istražiti na službenoj web stranici, a dok se netko na domaćem tlu ne dosjeti ovakvom proizvodu, ispijati ćemo svoje omiljeno, standardno rosé vino u boci. Zanimljivo je da su vrhunska piva, baš kao i vino u boci, no ovo je izuzetak koji će mnoge pridobiti - pravo osvježenje. (L. BAGAR)



Podijeli: Facebook Twiter