Roštiljarka popržila 9. rodendan

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Najžešca emisija u domacem radijskom eteru - Roštiljarka u petak je na žestok nacin proslavila svojih 9 godina emitiranja u klubu Uljanik. Uz pregršt glasnih hitova kao stvorenih za dobivanje trzajne ozljede vrata bjesomucnim headbanganjem, koji su veselili okupljene, Roštiljarka tim je vec tradicionalno nagradivao najbolje u dvije discipline: ispijanju piva i vokalnom isfuravanju.

I dok ispijanje piva nije disciplina za hvaljenje izvan zidova birtija, najboljim vokalom jednoglasno je proglašen Dino Krivicic.

- S Roštiljarkom planiramo nastaviti isto što i dosad sa željom da to što duže potraje. Ako doživimo 10 godina, to ce vec biti pravi jubilej pa planiramo vecu proslavu, možda cak i s inozemnim bendom, a ako nam to uspije, možemo i u penziju, rekao nam je Zlatko Gotovac koji je od samih pocetaka zaštitni glas Roštiljarke, dodajuci da su u tijeku pripreme za tradicionalnu Roštiljarku live pocetkom iduce godine.

Glazbeni radijski show Roštiljarka svjetlost dana je ugledao u kolovozu 2000. na Radio Maestralu i od tada se neprekidno emitira nedjeljom u 19.30 sati u trajanju od 90 minuta.

Kreativni tim koji, uz Gotovca, cine Mihaela Tikvicki i Darko Rajic može se pohvaliti i nominacijom u novopokrenutoj glazbenoj nagradi Circoolar, u kategoriji za najbolju glazbenu emisiju koja podržava domacu demo scenu i kvalitetne glazbene tokove.


Podijeli: Facebook Twiter