Rosario Dawson traži ulogu preko Twittera

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Americka glumica Rosario Dawson toliko voli znanstveno-fantasticnu franšizu "Zvjezdane staze" da je organizirala peticiju preko Twittera u nadi da ce dobiti ulogu u sljedecem filmu.

Glumica Rosario Dawson ne srami se toga što je strastvena ljubiteljica "Zvjezdanih staza". Štoviše, u nadi da ce dobiti ulogu u sljedecem filmu organizirala je malu peticiju na Twitteru da bi skupila što više podrške za svoj san, pa makar se radilo samo o jednom klingonškom pozdravu u cijelom filmu.

Gospodica Dawson priznala je na dodjeli nagrada u hotelu Plaza u New Yorku da bi pristala i na vrlo malu ulogu u "Zvjezdanim stazama", a nedavno je i u casopisu Collide rekla da obožava J. J. Abramsa, režisera posljednjeg snimljenog filma u franšizi. Ambiciozna glumica cak je uspjela razgovarati s kolegama koji su glumili u Abramsovim "Zvjezdanim stazama".

Naime, Rosario Dawson i Zoe Saldana su prijateljice, pa je mogla bez skrivenih motiva pricati o svojim željama, no Chris Pine, koji je utjelovio novog kapetana Jamesa T. Kirka, nije znao ništa o njenoj strasti za franšizu dok mu to nije nedavno priznala na snimanju filma "Unstoppable" u kojem zajedno glume.

"Pokrenula sam peticiju na Twitteru u nadi da cu možda upasti u sljedeci film. Možda kao Klingonka, ili nešto slicno. Pa makar samo da kažem jedan "qapla". To bi me stvarno, stvarno usrecilo", priznala je Rosario Dawson.


Podijeli: Facebook Twiter