Ronioci pregledavaju Visovacko jezero

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Potraga za nestalom Drnišankom Antonijom Bilic (17) nastavljena je jutros oko 8 sati, a prema informacijama iz Policijske uprave šibensko-kninske, danas ce se pretraživati jezero iznad Roškog slapa te Visovacko jezero na rijeci Krki.

Osim toga, bespilotne letjelice koje je jucer ustupila Hrvatska vojska zajedno sa svojih 12 djelatnika snimat ce podrucje oko Brljanskog jezera sve do ušca rijeke Krke, navodi policija. I u današnjoj potrazi sudjelovat ce veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, Hrvatske gorske službe spašavanja, te ronilaca Specijalne policije.

Sedamnaestogodišnja Antonija Bilic nestala je 7. lipnja kada se ukrcala u kamion na mostu preko Cikole i od tada joj se gubi svaki trag. Vozac kamiona Dragan Paravinja (42) uhicen je u nedjelju, 26. lipnja, kod sela Donji Srdevici na podrucju Republike Srpske, gdje se skrivao od 23. lipnja.

Tijekom ispitivanja koje je provela policija Republike Srpske, Paravinja je rekao kako je Antoniju Bilic zadavio i bacio u rijeku Krku. Temeljem tog priznanja pokrenuta je široka potraga od Oklaja prema Kistanjama, ukljucujuci i rijeku Krku. Paravinja se trenutacno nalazi u zatvoru u Sarajevu.


Podijeli: Facebook Twiter