Ronald Braus prvi Istranin u "Plesu sa zvijezdama"

Ana Domišljatović i Ronald Braus
Ana Domišljatović i Ronald Braus

Ronald Braus, operni pjevač, Rovinjac s privremenom zagrebačkom adresom, prvi je Istranin koji nastupa u popularnom televizijskom showu "Ples sa zvijezdama". Plesni par mu je Ana Domišljatović, državna prvakinja u latino plesovima. Pitali smo ga je li lako ili teško plesati?

- Ovisno, gdje i s kim. Još do jučer smatrao sam da je plesati lagano, poglavito ako to činite iz zabave ili recimo plešete valcer na maturalnoj zabavi ili dvokorak na svadbama. No, natjecati se u plesovima poput ča-ča-ča ili jivea iziskuje "krv, znoj i suze".

- Ipak, stvari treba gledati s vedrije strane - svjetla reflektora, novi frak, lijepa i talentirana učiteljica/partnerica…

- Ma, naravno, slažem se u potpunosti. Osim što se kao osoba u svemu volim okušati i što sve novo volim isprobati, ne treba smetnuti s uma i da sam profitirao barem u dvije stvari - besplatnom treningu, odnosno mogućnosti da naučim nešto novo i u društvu pravih znalaca i profesionalaca. Godi mi, naravno i činjenica što ću biti i prvi istarski predstavnik na showu.

- Zašto je to važno?

-Važno je i prevažno, osobito ako uzmete u obzir da publika odlučuje koji će par otići u slijedeću emisiju. Stoga se itekako uzdam u svoje istarske glasače i puno od njih očekujem.

- Kakva su onda vaša očekivanja?

- Kada je riječ o plasmanu, iskreno zadovoljan bih bio da odradimo četiri emisije i to bi bilo realno. No, ako i kojim slučajem odemo dalje - to će značiti "čistu paranoju". (N. ORLOVIĆ RADIĆ)

CIJELI RAZGOVOR U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter