Ronald Braus i gosti na Crvenom otoku

Uz Ronalda Brausa program je vodila glumica Mila Elegović
Uz Ronalda Brausa program je vodila glumica Mila Elegović

Dvanaesto izdanje tradicionalnog koncerta pod nazivom "Ronald Barus i gosti" na Crvenom otoku, odnosno otoku Sveti Andrija kraj Rovinja održan je sinoć pred mnogobrojnom publikom. Manifestacija u organizaciji Turističke zajednice i hotelijersko-ugostiteljske kuće Maistra održava se na blagdan Velike Gospe, a i ove je godine Braus okupio brojne goste iz svijeta glazbe, plesa i glume.

Uz Brausa program je vodila glumica Mila Elegović koja je i otpjevala nekoliko skladbi, a program su otvorili plesnom točkom Dinko Bogdanić i Petra Radošević. Tijekom večeri u kratkim je crtama predstavljena i knjiga fotografija Ivana Balića Cobre "Oko za ljepotu", a u kojoj su uz oko 240 modela, odnosno na tisuću fotografija i Mila Elegović te Nada Abrus koja je također bila gošća ovog događanja.

Posebne gošće bile su glumica Branka Cvitković i istarska pjevačica Lidija Percan koja je uz svoje poznate hitove izvela i duet s mladim talentiranim pjevačem Davidom Danijelom, a gost iznenađenja bila je makedonska pjevačica Maja Odžaklievska koja je zatvorila koncert.

U sklopu manifestacije održana je i inačica "Plesa sa zvijezdama", a nastupila su tri para - Davor Garić i Mila Elegović, Nada Abrus i Igor Franković te Blanka Tkalčić i Saša Kranjc, koji su ujedno bili i pobjednici prema sudu žirija - Dinko Bogdanić, Petra Radošević i Vesna Čipčić. Umjetnici Zoran Tairović i Danilo Dučak izradili su za ovu priliku nekoliko skica, a sva će sredstva od prodaje biti donirana u humanitarne svrhe.

Kao i obično, nakon koncerta uslijedila je promocija istarskih vinara i degustacija delicija. (Napisala i snimila Mihaela MEDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter