Romantični punk za jesenski look


Modni studio Showroom Antonela, pulske modne kreatorice Antonele Gregorović, nakon predstavljene nove jesenske kolekcije  "In love" na 7. Riječkim stepenicama, ima snimljen i modni editorijal za kolekciju.

Inspiraciju za kolekcije Antonela pronalazi u muzici, a ovog puta to je bila Pink. Kolekcija je "romantični punk", prevladava tartan s detaljima čipke. Haljine, suknje i košulje izrađene su od svile i pamuka. Dizajnerica se igra teksturom, kombinirajući punu i prozirnu svilu te koristi srce kao detalj, a sačinjeno je od čipke i nalazi se na leđima. Srce kao detalj često susrećemo u Antonelinim kolekcijama jer ona, kako ističe, sve što radi, radi s ljubavlju pa su srce i ljubav uvijek prisutni u kolekcijama.

Svaki je komad upotpunjen s puno detalja, a sve je povezano kožnim pojasom, što je ujedno i novost u ponudi. Pojas je ukrašen autorskom pločicom od pleksiglasa sa swarovski kristalima, i ima ugravirani natpis i izrezan logo.

Kolekcija ima dnevne i svečane odjevne komade, a budući da je ovo jesenska mini kolekcija od osam modela, pri prvim hladnijim danima možemo očekivati zimski nastavak "In love" kolekcije.

Novi modni editorijal sniman je u Balama. Ovaj gradić i njegove nadaleko poznate "Kamene priče" bili su savršena kulisa za kolekciju. Kreativni tim koji je radio na editorijalu čine Antonela Gregorović (stayling), Anna Gašpotić (fotografija), Mua-Sanja Rivić i Tedi Krakar Hair+. (B. ĆUSTIĆ JURAGA; fotografije: arhiv Antonele Gregorović)


Podijeli: Facebook Twiter