Romantična Natali Dizdar nastupila na Kaštelu


Na trećem koncertu turneje kojom obilježava deset godina karijere mlada pjevačica Natali Dizdar nastupila je sinoć u dobro popunjenom dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja Istre. Publika ju je jako dobro primila, kako njene uvodne sentiše, tako i nešto življi završni dio, da bi koncert zaključila odličnom izvedbom prošlogodišnjeg hita "Grijeh".

U pratnji benda  prošetala je kroz svoje hitove kao što su "U dobru i zlu", "Zamijenit ću te gorim", "Stop" ili "Ne daj". Kako kaže, prošlo je deset godina od "onog showa" na kojem je postala poznata, a danas je iza nje nekoliko albuma i mnoštvo singlova te prestižnih nagrada poput Porina. Bilo je tu i pjesama koje potpisuje Darko Rundek, poput "Mjesecu je dosadno", dok je srednji dio koncerta posvetila obradama pa smo, primjerice, čuli kultne obrade "Dreams" Fleetwood Maca ili "Love song" The Curea.

Dizdar se pokazala kao simpatična, izrazito komunikativna cura koja se šarmom trudi doprijeti do publike, iako je prvih 40-ak minuta osim na pjevanje, obraćanje publici i građenje atmosfere potrošila i na traženje zajedničkog jezika s ekipom za miks pultom.

- Vi se samo opustite, uživajte, hvala Bogu, nema tekmi, duhovito je primijetila. Pogodila je pravi dan za svoj pulski koncert, baš onaj kada je zatišje u Brazilu pa su dečki mogli izvesti svoje ljepše polovice na jednu romantičnu večer.

Publici, sačinjenoj uglavnom od pripadnica ljepšeg spola, na koncu nije bio problem pozvati je na bis.

Turneja završava 18. srpnja u zadarskom Arsenalu, a održava se pod sponzorskim okriljem Nokije. (M. RADIĆ, snimio D. MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter