Roman fikcije na temu otuđenja

Teodor Gobo već piše svoj drugi roman
Teodor Gobo već piše svoj drugi roman

Na promociji knjige “Medalja za hrabrost“ autora Teodora Goba, održanoj u konobi Stancije Dubrova, tražila se stolica više.

Stotinjak prijatelja ovog zaljubljenika u kazalište, film i pisanu riječ, a među njima bilo je mnogo njih iz cijele Iste, došlo je dati potporu autoru i njegovoj prvoj knjizi.

Cijela promocija protekla je veoma ležernoj i spontanoj atmosferi u kojoj su se svojim govorima izmjenjivali autor Teodor Gobo, urednica knjige Eleonora Vlačić i u ime izdavača Nenad Čakić.

Kako je istaknuto na promociji svi likovi  i većina događaja opisanih u knjizi su izmišljeni i plod su autorove fikcije. No ipak, glavni likovi Tamara i Viktor čine se vrlo stvarnim. Stoga, prepozna li ipak netko sebe samog ili neku znanu mu osobu čitajući retke u knjizi,  bit će to pouzdan znak da isti ima bujnu maštu i da je sposoban sastaviti ovakav uradak, kaže autor Teodor Gobo.

Teodor Gobo živi s obitelji u Trgetarima u općini Raša. Nakon završenog elektrotehničkog fakulteta u Sloveniji, gotovo 30 godina radio je u cementnoj industriji. U svom prvom romanu "Medalja za hrabrost" autor progovara o najvećoj bolesti današnjice – otuđenju čovjeka od čovjeka. Uskoro će, najavila je urednica Eleonora Vlačić, uslijediti i druga knjiga, čiji je rukopis u završnoj fazi.

Knjiga je tiskanu u izdanju tvrtke Vlačić & Čakić iz Labina, čija je ovo četvrta knjiga, a grafičko oblikovanje i naslovnu stranicu knjige potpisuje Omnia service & promotion d.o.o. Labin. (Adriano ŠĆULAC)


Podijeli: Facebook Twiter