Rolling Stonesi najavili turneju "50 and counting"

Rolling Stones
Rolling Stones

Rolling Stones objavili su u srijedu pojedinosti svoje najveće turneje u posljednjih šest godina, a nastupit će u Sjevernoj Americi i Britaniji nakon što su se prošle godine vratili na pozornice povodom 50 godina postojanja.

Rolling Stonesi će svoju turneju "50 and counting" početi u Los Angelesu na za sada još neutvrđeni datum, a potom će 5. svibnja svirati u Oaklandu, u Kaliforniji, i osam drugih gradova među kojima su Toronto i London.

Stari rockeri, koji su na svojoj mini-turneji prošle godine održali rasprodane koncerte u Londonu i New Yorku, najavili su i da će imati središnji nastup na najvećem britanskom glazbenom festivalu Glastonbury 29. srpnja.

Povodom 50. obljetnice Stonesi su objavili i kolekciju najvećih hitova, dokumentarni film, knjigu fotografija.

"50 and counting" do sada je bio prilično izvanredan", rekao je pjevač Mick Jagger u srijedu. "Prošle smo godine održali nekoliko nastupa u Londonu i New Yorku i tako se dobro proveli da smo pomislili da ih napravimo još".

Rolling Stonesi će svirati u San Joseu, Las Vegasu, Torontu, Chicagu, Bostonu i Philadelphiji u svibnju i lipnju, a ulaznice će biti u prodaji od 8. travnja. U londonskom Hyde Parku svirat će 6. lipnja. (Hina/Reuters)


Podijeli: Facebook Twiter