Roland Nadarevic pjeva o ženama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Publici u pulskom Multimedijalnom centru Luka, u sklopu Glazbenih susreta srijedom, predstavio se labinski kantautor Roland Nadarevic. Nadarevic je zapjevao i zasvirao gitaru, prvo u društvu labinskog rokera Predraga Ljune te kolege i producenta Ferida Hukica, a onda i sam.

Tashi, koja je vodila razgovor, ispricao je da se glazbom bavi oduvijek te da ima više od 50 uglazbljenih pjesama, od kojih ce 15 biti objavljeno na njegovom prvom albumu, za koji se nada da ce biti objavljen ove godine, no još ga pod svoje nije uzela nijedna diskografska kuca.

Prvi singl "U prolazu" objavio je 2009., a iduca dva singla 2010. i 2011. Nakon što je izašao iz svoja cetiri kucna zida, Nadarevic se susreo s Alenom Zarifovicem iz grupe Loell Duinn, koji ima i trgovinu glazbenih instrumenata, a ovaj ga je upoznao s prokušanim glazbenim producentom Hukicem.

Kao što je rekao, njegov glazbeni žanr je više pop nego rock, što se dobro vidjelo i culo na sinocnjem nastupu, a uglavnom se radi o osjecajnim, romanticnim pjesmama, za koje ga najviše inspiriraju žene, ukljucujuci one koje nije upoznao, vec je o njima doznao iz tudih prica. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter