Rolama, skejtovima i romobilima po Puli

S prošlogodišnje manifestacije (arhiva/M. ANGELINI)
S prošlogodišnje manifestacije (arhiva/M. ANGELINI)

U utorak, 8. listopada u organizaciji KK Inline i KK Uljanik održat će se druga po redu manifestacija "Kotačićima po Puli" - zajednička vožnja pulskim ulicama na kotačićima rola, skejtova, koturaljki, romobila, karića i sličnoga. Start je na Karolini u 10 sati, a vozit će se preko Ulice sv. Ivana, Rive, Flaciusove, potom preko Danteovog trga do bulevara odakle se preko Stoje i Lungomarea dolazi na Mornar. Ondje će se svi sudionici moći osvježiti i družiti.

- Ovo nije trka, nema pobjednika i nema potrebe za ganjanjem, istaknuo je Arsen Lazarić, jedan od organizatora manifestacije, napominjući da za zajedničku vožnju nisu potrebne nikakve prijave već se treba samo pojaviti na Karolini.

Dodao je da je za djecu koja će sudjelovati u vožnji obvezna zaštitna oprema, a za one koji je nemaju određeni broj kaciga i štitnika osigurali su organizatori. Lazarić je također istaknuo da će na rivi, pored Čapalije, za sve sudionike biti obvezno zaustavljanje da bi se odlučilo tko će nastaviti vožnju.

Ruta po kojoj će se voziti duga je 5,5 kilometara. Za najstarijeg i najmlađeg sudionika organizatori su osigurali simbolične nagrade. (N. SOFTIĆ) 


Podijeli: Facebook Twiter