Rojcani u Nolinom spotu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska grupa Nola, koja u posljednje vrijeme niže uspjehe i za to i dobiva i brojna priznanja iz struke, i dalje vrijedno radi. Tako je upravo završeno snimanje spota za novi singl "Bez tebe" s aktualnog albuma "Iznad oblaka", a posebnost ovog videouratka jest što su se na snimanju spota u ulozi glumaca našli brojni "stanari" najveceg istarskog multimedijalnog centra, Rojca.

Dio spota je sniman u Rojcu, a kao glumci pojavljuju se clanovi udruge Sonitus, pulske mažoretkinje, Puhacki orkestar grada Pule, klub Capoeira Pula, udruga Carobnjakov šešir, mješoviti zbor Rondo Histriae, klub ritmicko-sportske gimnastike Gazela, trbušne plesacine iz skupine Aisha, Tango Argentino klub Pula, sportsko-penjacki klub Onsight, performeri Frane Meden i Šandor Slacki Junior, te clanovi grupa Dogma i TutanKhamon Space Machine.

S obzirom na to da je atmosfera na snimanju bila vrlo ležerna, i neki slucajni prolaznici su završili ispred kamere.

Zanimljivo je i da su posljednji kadrovi snimljeni u Marcani, a spot se zapravo snimao za vrijeme photosessiona, kad su se clanovi benda - pjevacica Gabrijela Galant Jelenic, gitarist Marijan Jelenic, basist Davor Milovan Bili, klavijaturist Leon Brenko, bubnjar Goran Salvi i gitarist Alen Spada - našli ispred objektiva talentirane medulinske fotografkinje Ane Lorencin.

Sveukupno, u spotu "Bez tebe" sudjeluje dvjestotinjak aktera, a sve to je snimio Zoran Mikletic, koji je osim snimateljske uloge preuzeo i režiju spota. Kada ce biti televizijska premijera spota znat ce se sljedeceg tjedna, a clanovi Nole su nam otkrili da ce ga za pulsku publiku prikazati i na svom koncertu 25. lipnja u klubu Uljanik.


Podijeli: Facebook Twiter