Roditelji i djeca zajedno na sportskim terenima

Zabavno druženje uz natjecanje (Arhiva/G. Č. Š.)
Zabavno druženje uz natjecanje (Arhiva/G. Č. Š.)

U Buzetu - gradu djece zaprimaju se prijave za sedmo izdanje Obiteljske olimpijade koja će se ove godine u povodu obilježavanja međunarodnog Dana obitelji održati 16. svibnja na nogometnom stadionu u Buzetu. Ispunjenu prijavnicu treba donijeti razrednicima u Osnovnu školu "Vazmoslav Gržalja" ili odgajateljicama u Dječji vrtić "Grdelin" najkasnije do 6. svibnja.

Obiteljska olimpijada od samih početaka zamišljena je kao program natjecateljsko-zabavnog sadržaja u koji se mogu uključiti obitelji s buzetskog područja, a natječu se roditelji s djecom predškolskog uzrasta starijom od četiri godine do 4. razreda osnovne škole. Svi članovi uže obitelji na dan održavanja Olimpijade moraju biti prisutni na natjecanju.

Sve obitelji koje će sudjelovati na 7. Obiteljskoj olimpijadi već samim sudjelovanjem ostvaruju pravo na nagradni izlet. Buzećani se mogu pridružiti i kao volonteri i prijatelji Olimpijade; pokrovitelji, sponzori i donatori. Prijave za volontere i prijatelje Olimpijade zaprimaju se u gradskom odjelu za društvene djelatnosti i razvojne projekte.

Organizator Obiteljske olimpijade je Grad Buzet, a suorganizatori: Dječji vrtić "Grdelin", Osnovna škola "Vazmoslav Gržalja",Turistička zajednica, Zajednica sportskih udruga, Društvo "Naša djeca", Pučko otvoreno učilište "Augustin Vivoda", Udruga "Mali veliki mikrofon" i Srednja škola Buzet. (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter